Privacy

 

Privacyverklaring

Omzien naar elkaar, dat is wat we als Stichting Pand 58 (hierna: “Pand58”) voor ogen hebben. Daarbij hoort dat jij en jouw gegevens bij ons veilig zijn. Dat vinden we erg belangrijk. In deze privacyverklaring leggen we uit hoe wij omgaan met jouw privacy en wat we wel met je gegevens doen en wat niet.

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Pand58 leeft de AVG na en respecteert jouw privacy. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je met ons deelt vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op de activiteiten en diensten van Pand58, waaronder die van JobHulpMaatje Lansingerland. Meer en algemene informatie over de AVG is te vinden op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Welke persoonsgegevens kunnen worden verwerkt?
Pand58 kan je persoonsgegevens verwerken doordat je gebruik maakt van onze activiteiten of omdat je deze zelf aan ons hebt verstrekt, bijvoorbeeld bij het invullen van een contactformulier op de website. Daarbij kan het
gaan om de volgende persoonsgegevens: je voor- en achternaam en je mailadres. Mocht je betrokken zijn bij of gebruik maken van de activiteiten van JobHulpMaatje Lansingerland, dan kunnen daarnaast ook andere persoonsgegevens nodig zijn, zoals:

  • je geboortedatum en -plaats;
  • je adresgegevens;
  • je telefoonnummer en
  • overige gegevens uit je curriculum vitae.

Natuurlijk zullen we uitleggen waarvoor de gegevens gebruikt worden en dat alleen doen met jouw toestemming.

Waarom heeft Pand58 jouw gegevens nodig?
Pand58 verwerkt je persoonsgegevens om je te kunnen informeren over de activiteiten van Pand58 of in het kader van je deelname aan de activiteiten van JobHulpMaatje.

Hoe lang worden je gegevens bewaard?
Als Pand58 jouw persoonsgegevens bewaart, dan gebeurt dat niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor die gegevens worden verzameld.

Worden ze gedeeld met anderen?
Nee, Pand58 deelt je gegevens niet met derden, tenzij dat noodzakelijk is. Bijvoorbeeld vanwege je deelname aan JobHulpMaatje (dan zullen we dat melden) of omdat het wettelijk verplicht is.

Hoe zit het met cookies?
Pand58 gebruikt geen cookies. Mocht dat in de toekomst veranderen, om welke reden dan ook, dan zal het uitsluitend gaan om cookies met een puur technische functionaliteit. Het zijn kleine tekstbestandjes die op je computer, tablet of smartphone worden gezet als je een website bezoekt. Cookies zorgen ervoor dat websites naar behoren werken en dat voorkeursinstellingen onthouden worden. Mochten we toch cookies gaan gebruiken, dan zullen we je daarover informeren en je toestemming vragen voor het plaatsen ervan. Je kunt cookies zelf uitschakelen via de instellingen van je eigen browser. Niemand kan dan nog cookies op je computer plaatsen. Een nadeel kan zijn dat websites dan minder goed werken.

Links naar andere websites
Op onze website kunnen links staan naar websites van andere organisaties. Wij zijn niet verantwoordelijk voor je privacy op die websites. Lees daarom voor de zekerheid de privacyverklaring van de websites die je bezoekt.

Sociale media
Wij maken gebruik van social media om nieuwtjes en tips met je te delen. Je kunt ons op platforms als Facebook volgen en onze berichten liken of delen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Door zulke social media te gebruiken ga je akkoord met hun privacyvoorwaarden. Soms kun je op Facebook en Google informatie of advertenties over ons te zien krijgen. Dat gebeurt dan op basis van de gegevens die zij met jouw toestemming hebben verzameld. Jij beheert zelf je privacy-instellingen van jouw account op de sociale media en in Google. Wij hebben geen invloed op die instellingen en krijgen je gegevens ook niet te zien.

Wordt jouw websitebezoek geregistreerd of geanalyseerd?
Nee, op onze website worden geen algemene bezoekgegevens bijgehouden. We maken geen gebruik van Google Analytics of soortgelijke programma’s om het gebruik en de effectiviteit van onze website bij te houden of te onderzoeken. Mocht dat veranderen, dan zullen we je daar tijdig over informeren.

Kun je je gegevens inzien en laten aanpassen of verwijderen?
Jazeker. Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien en te laten corrigeren. Ook kun je de gegeven toestemming om je persoonsgegevens te verwerken intrekken of verzoeken je gegevens te verwijderen. Als je wilt weten welke persoonsgegevens we van jou hebben of als je wilt dat we ze aanpassen of verwijderen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. We zullen daarop dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, reageren.

Geen Functionaris Gegevensbescherming
We hebben geen Functionaris Gegevensbescherming aangewezen. Dat is ook niet verplicht, omdat Pand58:

  • geen overheids- of publieke organisatie is;
  • niet als kernactiviteit heeft om op grote schaal individuen te volgen;
  • niet als kernactiviteit op grote schaal bijzondere persoonsgegevens (gegevens over gezondheid, ras, politieke opvatting, geloofsovertuiging of strafrechtelijke verleden, etc.) verwerkt.

Vragen?
Heb je vragen over deze privacyverklaring of over de bescherming van jouw gegevens, neem dan contact met ons op.

Contactgegevens van Stichting Pand 58:

Bezoekadres:    Boterdorpseweg nabij nr. 19, 2661 AB Bergschenhoek
Postadres:         Jacobus Visserstraat 10, 2662 JL Bergschenhoek
KvK-nummer:    66005205.

RSIN:                   856353115

Emailadres:       contactformulier

Website:            www.pand58.life

Stichting Pand 58 heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en is ook actief onder de naam JobHulpMaatje Lansingerland.

Bergschenhoek, 22 mei 2018